top of page

vr 10 sep

|

SALLY Dansgezelschap Maastricht

Bartenieff Fundamentals Training

3 daagse Bartenieff Fundamentals introductie training in Maastricht

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Bartenieff Fundamentals Training
Bartenieff Fundamentals Training

Tijd en locatie

10 sep 2021, 10:30 – 12 sep 2021, 16:30

SALLY Dansgezelschap Maastricht, Lage Kanaaldijk 112, D4, 6212 NA Maastricht, Nederland

Over het evenement

Bartenieff Fundamentals (BF) is een lichaamsgerichte methode waarbij het accent ligt op beweging en lichaamsbewustwording als een psycho-fysiek proces. Het regelmatig beoefenen van BF ondersteunt de ontwikkeling van een dynamische houding, coördinatie, flexibiliteit, mobiliteit, kinesthetisch bewustzijn en expressie. Het is een hulp bij het verminderen van blessures, lichamelijke beperkingen of klachten maar ook in het beter leren omgaan met stress. Het doel van BF is bewegen met gemak, efficiëntie en expressie. Niet alleen je lichaams-bewustzijn maar ook je zelfbewustzijn wordt vergroot door de verbinding die wordt gemaakt met het interne proces van de bewegingservaring.

Deze training omvat 20 lesuren en is een brede introductie voor iedereen die wil kennismaken met Bartenieff Fundamentals. Het is tevens een verdieping voor wie hier al eerder mee heeft gewerkt. De kennis en vaardigheden die je in deze training opdoet kun je makkelijk integreren in je eigen werk met dans, pilates, maar ook in elke andere vorm van beweging. Je zal kennismaken met verschillende principes van BF, zoals o.a. dynamische houding, adem- en centrumondersteuning, rotatie en ontwikkelings-motorische patronen. Deze principes ondersteunen organische, bewuste en belichaamde beweging. Aan de orde komen o.a. vastgelegde basisoefeningen en vrije bewegings-improvisaties. De oefeningen zijn ondersteunend voor iedereen die geïnteresseerd is in het krijgen van een dieper begrip van beweging en dans. In BF leer je om effectieve en verbonden beweging in het lichaam waar te nemen en te trainen, om ze te kunnen inzetten in complexe driedimensionale en dynamische bewegingsmogelijkheden.

De training is geldig als toelatingseis voor: 

1. de opleiding in het Laban Bartenieff Movement System van EMOVE Institute. Voor meer informatie neem contact op met Marieke of bekijk de website

2. de opleiding Laban/Bartenieff Bewegingsstudies van EUROLAB in Berlijn.

Waar 

Studio Sally DM, AINSI Lage Kanaaldijk 112-113 6212 NA MAASTRICHT

 

Corona

Het is nodig je af te melden indien er klachten zijn als niezen, hoesten, koorts. In dat geval wordt het reeds betaalde bedrag teruggestort. Ook wanneer de dag niet door kan gaan door strengere Coronaregels komt je betaling retour.

 

Tijden 

Vrijdag                 10.30 tot 18.30 u. 

zaterdag                9.30 tot 17.30 u. 

zondag                  9.30 tot 16.30 u.

 

Kosten 

€ 310,- (€ 20 vroegboekkorting bij betaling vóór 6 augustus met kortingscode: BFsept2021korting ) 

Dit bedrag is vrijgesteld van BTW  

Bij de prijs inbegrepen zijn: 

- Een digitale reader over de inhoud 

- Koffie en thee

Aanmelding

Na registratie en betaling, ontvang je het ticket en ook praktische informatie via de mail. Pas op, soms komen deze mails in de SPAM (ongewenste mail) terecht. 

Tickets

  • Inschrijving BF training

    Met dit ticket ben je ingeschreven voor de 3 daagse Bartenieff Fundamentals introductie training in Maastricht met Marieke Delannoy van 10 tot 12 september 2021

    € 310,00
    +€ 7,75 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page