top of page

“Voller en bewuster leven”

Mindfulness: Citaat

Mindfulness

is een training in aandacht

Een mindfulness training biedt tools om meer voluit te leven en je minder te verliezen in de lastige zaken die je onvermijdelijk tegenkomt, al helemaal in deze tijd van veranderingen en pandemie. Soms regent het en soms schijnt de zon. Mindfulness helpt om zowel de regen als de zon in je leven te waarderen. 
In 8 sessies leer je intenser en bewuster te leven. Het is een training in aandacht. Mindfulness heeft dus niet als doel om je beter te voelen, maar dat je beter gaat voelen... Je krijgt meer afstand van je gedachten en wordt minder meegesleurd door alle gedachten die op een dag langskomen. Je krijgt meer innerlijke rust en komt minder in het drama van je gedachten en gevoelens.

Mindfulness: Over

Marieke is Categorie 1 Mindfulness training geregistreerd bij de VMBN (de beroepsvereniging), en is ook opleider van de Basisopleiding tot Mindfulness trainer bij See True. Ze kwam in aanraking met Mindfulness toen ze zelf een burn-out had, en nu is het een vast onderdeel van haar leven geworden en is het een basis van waaruit ze leeft en werkt. 
Ze geeft Mindfulness trainingen aan groepen bij See True, online en face-to-face in Maastricht (Duitsepoort 13a). Er is ook de mogelijkheid om een individuele training te volgen, of een training in een kleine groep. Dit kan ook online (via het platform ZOOM, AVG proof, en makkelijk en gratis te installeren).

Mindfulness: Welkom
Mindfulness: Recensies

Marieke Smolka

Ik ben blij dat Marieke mij heeft begeleid door de mindfulness training. Hoewel ik al ervaring had met meditatie in de Goenka Vipassana traditie, kreeg ik nieuwe inzichten tijdens de groepslessen met Marieke. Zij heeft al mijn (soms sceptische) vragen met rust beantwoord en vaak reageerde zij met een tegenvraag: Hoe voelt dat dan als je twijfels hebt (over o.a. mindfulness)? Wat gebeurt er in je lichaam? Kan je daar even stil bij staan? Dit soort vragen hielpen mij mijn gedachtes vanuit een andere perspectief te bekijken en met afstand patronen in mijn vragen of twijfels te herkennen. Ik ben ervan overtuigd dat een verandering van perspectief van een deskundige trainer afhangt; niet alleen van de mindfulness beoefening zelf. Marieke creëerde een groepssfeer waarin ik mij veilig en vrij voelde om mijn gedachtes te delen. Met name waardeer ik dat zij dit ook nog deed toen de corona pandemie in Nederland uitbrak en wij de training online voortzetten. Het was belangrijk voor mij in deze tijd met de training door te kunnen gaan. Dank je wel, Marieke!

Individuele Mindfulness training (ook online)

Het is mogelijk om een individuele mindfulness training te volgen van 8 wekelijkse bijeenkomsten. Dat betekent dat de mindfulness training helemaal afgestemd wordt op jou persoonlijk, maar je mist dan wel de kracht van een groepstraining.


De individuele training kan je online volgen via ZOOM of (indien mogelijk) op locatie in Maastricht.

De individuele training kost € 600 voor particulieren of ZZP-ers, inclusief werkboek en btw.
Het werkgeverstarief bedraagt € 800 inclusief werkboek en btw.

Buddy Training (ook online)

Je kunt een mindfulness training van 8 weken volgen samen met je partner, vriend, familie of vrienden. Nieuw én vertrouwd, met 2, 3 of 4 deelnemers. 

Deze kan online via zoom plaatsvinden of indien mogelijk locatie in Maastricht.

De buddytrainingen kost:
2 personen: € 500 p.p.
3 personen: € 450 p.p.
4 personen: € 400 p.p.

Gratis introductie workshop Mindfulness

Maandag 14 september
Tijd: 10.30-12.30 uur
Locatie: Duitse Poort 13a 6221 VA Maastricht
Entree gratis

Mindfulness training in een groep bij See True te Maastricht

Start maandag 5 oktober

Overige data: 12 en 26 oktober; 2, 9, 16, 23 en 30 november
Tijd: 10.00 tot 12.30 uur
Locatie: Duitse Poort 13a in Maastricht

Kosten: € 350, inclusief werkmateriaal en btw
Geen korting via de zorgverzekering of werkgever? Particulieren en ZZP-ers krijgen € 60 korting en betalen maximaal € 290

Werkgeverstarief is € 400

Mindfulness: Diensten

Vergoedingen

Een groot aantal zorgverzekeringen vergoedt vanuit de aanvullende verzekering de Mindfulness training. Een vereiste is dan meestal dat de trainer categorie 1 gecertificeerd is bij de VMBN (wat Marieke ook is). Veel informatie over vergoedingen vind je op:
www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness.

Mindfulness: Tekst

Contact

Heb je vragen, wil je graag meer informatie, of een afspraak maken voor een telefonische kennismaking of sessie, neem dan contact op. Dat kan per mail, telefonisch of via dit contactformulier.
Je ziet hier ook nog het adres voor face-to-face sessies:

+31648409022

Bedankt voor de inzending!

Mindfulness: Contact opnemen
91320764_512857412985098_552238932479809

Nieuws ontvangen

Wil je op de hoogte zijn van nieuws, agenda met workshops, blogposts en/of filmpjes, meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Bedankt voor de inzending!

bottom of page