“Het hervinden van jezelf en je lichaam,
en nieuwe keuzes leren maken voor je werk of je leven.”

 

Zet vandaag de eerste stap naar verandering

Als je vastloopt in je werk of op privégebied, of als je op zoek bent naar groei, verandering, welzijn of verbinding, is lichaamsgerichte coaching iets voor jou. In een individueel coaching traject vertrekken we vanuit jouw lichaam, en jouw bewegingstaal. Het lichaam vertelt je heel veel, alleen kan het soms nodig zijn om opnieuw te leren luisteren.

Emove-8
DSC01421.jpg
DSC01369.jpg
Meisje met uitgestrekte armen
 

“Ik help mensen graag herinneren aan het plezier en wonder van verbonden en expressief bewegen.”

Als gecertificeerd Laban bewegingsanalist, helpt Marieke je bij het herkennen van patronen die terug te zien zijn in je beweging. Door haar achtergrond als danstherapeut, Registered Somatic Movement Therapist & Educator, en Mindfulness trainer, kan ze je begeleiden in het proces waarbij je aan den lijve ondervindt wat goed of belangrijk voor je is. Meer weten over Marieke?

 

Voorbeelden van thema's voor coaching

Of je nu een lichamelijke, mentale of sociale vraag hebt, of aan de slag wilt met een levensvraag,
weet dat de wijsheid van het lichaam en beweging je kan helpen.

 

Verbeteren van houding/beweging waardoor je minder last hebt van nadelige gevolgen van o.a. veel zittend werk.

Hoe werkt het? 

Je wordt uitgenodigd om actief deel te nemen in het proces door middel van lijfelijk ervaren, voelen, bewegen en praten. Schrijven of tekenen kan ook een onderdeel vormen van het proces. We proberen automatische patronen te herkennen en efficiëntere manieren te vinden van bewegen, uiten en leven. Concrete en praktische tips worden aangereikt en geoefend. Zo leer je volop gebruik te maken van je competenties, vaardigheden en passies, en kan je meer voluit leven, en met meer plezier en succes in je werk staan.

 
91320764_512857412985098_552238932479809

Nieuws ontvangen

Wil je op de hoogte zijn van nieuws, agenda met workshops, blogposts en/of filmpjes, meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Foto's op deze website met dank aan:

Nosmilepictures

Cleo Julia Mullis

Chun-han Chiang / W139

+31648409022

Valkenburg-Maastricht, Limburg, Nederland

©2020 door Marieke Delannoy.