top of page

di 16 aug

|

Maastricht

3 daagse Bartenieff Fundamentals Training

3 daagse Bartenieff Fundamentals introductie training in Maastricht

Tickets zijn nog niet te koop
Andere evenementen bekijken
3 daagse Bartenieff Fundamentals Training
3 daagse Bartenieff Fundamentals Training

Tijd en locatie

16 aug 2022, 10:00 – 18 aug 2022, 17:30

Maastricht, Duitsepoort 13a, 6221 VA Maastricht, Nederland

Over het evenement

Bartenieff Fundamentals (BF) is een lichaamsgerichte methode waarbij het accent ligt op beweging en lichaamsbewustwording als een psycho-fysiek proces. Het regelmatig beoefenen van BF ondersteunt de ontwikkeling van een dynamische houding, coördinatie, flexibiliteit, mobiliteit, kinesthetisch bewustzijn en expressie. Het is een hulp bij het verminderen van blessures, lichamelijke beperkingen of klachten maar ook in het beter leren omgaan met stress. Het doel van BF is bewegen met gemak, efficiëntie en expressie. Niet alleen je lichaams-bewustzijn maar ook je zelfbewustzijn wordt vergroot door de verbinding die wordt gemaakt met het interne proces van de bewegingservaring.

Reacties van deelnemers:

"Marieke heeft me meegenomen op een heilzame, inspirerende reis in mijzelf tijdens deze BF introductie training. Haar bevlogenheid, creativiteit, kennis en afgestemde werk zijn een geschenk."

"Verrijkend, verrassend en verrukkelijk. Dat zijn de woorden die bij me opkomen na de driedaagse BF-introductietraining. Een hernieuwde kennismaking met de mogelijkheden van mijn lichaam, interessante inzichten in onbewuste patronen en heerlijk bewegen en dansen.  En dat alles onder deskundige, vrolijke en liefdevolle begeleiding van Marieke."

"De Bartenieff Fundamentals training gegeven door Marieke is een warme onderdompeling in het genieten van je eigen lichaamsbewustzijn. Een echte aanrader voor iedereen die graag in alle vrijheid beweegt!"

"Marieke’s workshop was truly inspiring! In just 3 days, with the right guidance, I discovered so many aspects of supporting my body and so many new ways to move! She is a great teacher with a lot of patience and genuine will to share her knowledge. I am really looking forward to work with her in the future."

Deze training omvat 20 lesuren en is een brede introductie voor iedereen die wil kennismaken met Bartenieff Fundamentals. Het is tevens een verdieping voor wie hier al eerder mee heeft gewerkt. Kennis en vaardigheden die je in deze training opdoet kun je makkelijk integreren in je eigen werk met dans, danstherapie, lichaamsgerichte therapie, pilates, yoga, maar ook in elke andere vorm van beweging. Je zal kennismaken met verschillende principes van BF, zoals o.a. dynamische houding, adem- en centrumondersteuning, rotatie en ontwikkelings-motorische patronen. Deze principes ondersteunen organische, bewuste en belichaamde beweging. Aan de orde komen o.a. vastgelegde basisoefeningen en vrije bewegings-improvisaties. De oefeningen zijn ondersteunend voor iedereen die geïnteresseerd is in het krijgen van een dieper begrip van beweging en dans. Daarnaast komen er ook therapeutische thema's aan bod die verbonden zijn met principes en/of patronen, en die je eventueel kan meenemen in het werken met cliënten in een therapeutische setting. In BF leer je om effectieve en verbonden beweging in het lichaam waar te nemen en te trainen, om ze te kunnen inzetten in complexe driedimensionale en dynamische bewegingsmogelijkheden.

De training is geldig als toelatingseis voor: 

1. de opleiding in het Laban Bartenieff Movement System van EMOVE Institute. Voor meer informatie neem contact op met Marieke of bekijk de website

2. de opleiding Laban/Bartenieff Bewegingsstudies van EUROLAB in Berlijn.

Deze training is geaccrediteerd door het Register Vaktherapie. De training staat vermeld bij geaccrediteerde nascholing.

Waar 

Duitsepoort 13a te Maastricht (ruimte van See True Mindfulness)

 

Tijden 

Dinsdag                 10.00 tot 18.00 u. 

Woensdag              9.30 tot 17.30 u. 

Donderdag             9.30 tot 17.30 u.

 

Kosten 

€ 310,- (vroegboekkorting: € 20 bij betaling voor 3 juli met kortingscode: BFsummer2022 ) 

Dit bedrag is vrijgesteld van BTW  

Bij de prijs inbegrepen zijn: 

- Een digitale reader over de inhoud 

- Koffie en thee

Aanmelding

Na registratie en betaling, ontvang je het ticket en ook praktische informatie via de mail. Pas op, soms komen deze mails in de SPAM (ongewenste mail) terecht. 

Lukt het niet om via de website aan te melden, mail me dan gerust, en dan stuur ik de factuur via mail: info@mariekedelannoy.com

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page