top of page

vr 16 feb

|

De locatie wordt later bepaald

Ontspan - Verbind - Speel - Dansdag!

Een dag waarin we genieten van ons bewegende lichaam, van binnen naar buiten, met mobiliteit en stabiliteit, met gemak en zachtheid en met expressie en kracht. Jezelf welkom heten in je lichaam, in verbinding met de ruimte/ de ander. Het Laban Bartenieff Movement System als inspiratie en vormgeving.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ontspan - Verbind - Speel - Dansdag!
Ontspan - Verbind - Speel - Dansdag!

Tijd en locatie

16 feb 2024, 10:00 – 17:00

De locatie wordt later bepaald

Over het evenement

Veel mensen die een training/lessen bij me hebben gevolgd, vragen me naar een vervolg, maar vaak ook naar dagen waarin we opnieuw kunnen verbinden met het lichaam in beweging en dans. Dat is precies wat we in deze 'somatic dance' dag gaan doen: ontspannen, verbinden, spelen en dansen!

Deze losse dagen zijn bedoeld om (opnieuw) verbinding te ervaren met onszelf en ons lichaam, en van daaruit te genieten van het bewegende lichaam in de ruimte.  Voor iedereen, met of zonder ervaring, die bereid is te spelen en onderzoeken, en in beweging te komen!

Vanuit principes van de Bartenieff Fundamentals zal ik je begeleiden om verbindingen in het lichaam te ervaren, te bewegen met gemak en bewustzijn. Deze organische, zachte manier van bewegen zal dan de basis vormen voor expressievere dansante beweging door de ruimte. We vergroten ons ruimtelijk bewustzijn, en onze mogelijkheid ons hiernaar te vormen. We bewegen en dansen samen en alleen, van binnen naar buiten, maar ook met aandacht voor binnen en buiten tegelijk. Jezelf welkom heten, ook in verbinding met de ander of de ruimte...

Het 'Laban Bartenieff Movement System' is mijn basis voor inspiratie en begeleiding voor deze dagen, maar ook mijn ervaring met Somatic Experiencing, Mindfulness, (moderne) dans, e.d. zullen de dagen mee vormgeven. 

Je kan je aanmelden voor 1 dag, en er komt binnenkort nog een tweede datum bij. Wees welkom.

Deze dagen zullen in Maastricht plaats vinden, de locatie wordt later bekend gemaakt. 

Kosten:

€ 110 voor 1 dag, € 195 voor beide dagen

Ik kijk ernaar uit om samen te dansen!

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page